Aanbeveling

Vandaag kreeg ik een enorm leuke referentie van een opdrachtgever. Omdat zij niet op LinkedIn zit, heb ik gevraagd of ik het op deze manier mag delen:

“Gertjan heeft ruim 8 maanden bij ons meerdere communicatieprojecten opgepakt. Wij zijn heel erg tevreden over zijn inzet.

Bijzonder aan Gertjan is dat hij zowel operationeel, beleidsmatig en als adviseur kwaliteit levert. Hij kan op alle niveaus schakelen en heeft vakinhoudelijk veel te brengen. Door zijn ervaring bij veel verschillende opdrachtgevers brengt hij een frisse blik en inzichten met een vernieuwend perspectief. Bij ons heeft hij veel projecten op het gebied van interne communicatie gerealiseerd. Opvallend daarbij is zijn vermogen om in te schatten wat nieuwswaardig is en welke kanalen het beste gebruikt kunnen worden.

Naast zijn vakinhoudelijke kwaliteiten is Gertjan een zeer sympathieke collega. Kort na zijn afscheid misten veel collega’s al zijn aanwezigheid. Hij brengt veel werkplezier, humor en rust met zich mee. Hij luistert goed, is altijd constructief en oplossingsgericht.

Als we weer een opdracht hebben zou ik Gertjan zonder twijfel terugvragen. Hij kan eigenlijk alles wel maar ik zou hem vooral om zijn advieskwaliteit en zijn persoonlijkheid terugvragen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *